Kulturë

Këngëtari i muzikës “country” Joe Diffie, vdes pas infektimit me koronavirus

Këngëtari i muzikës “country” Joe Diffie, vdes pas infektimit me koronavirus

Këngëtari i muzikës “country” Joe Diffie ka vdekur në moshën 61 vjeçare.

Këngëtari ishte i infektuar me koronavirus dhe ka vdekur pas komplikimit të gjendjes, shkruan Variety.