Kulturë

Kafe me Lezen

 

Ishte shtatori i vitit 2012 kur filloi realizimi i rubrikës së veçantë “Kafe me lezet me Leze Qenën”. Producenti i KTV-së, Dardan Selimaj, më njoftoi se kishte ideuar këtë rubrikë për programin e mëngjesit, ku çdo të shtunë, aktorja Leze Qena do të ishte nikoqire e të ftuarve në studio, dhe do të shijonin kafenë e mëngjesit në shoqërinë edhe të prezantueseve të tjera të emisionit “Sot”, Mirjeta Morina, Violeta Binaj, Vlera Jusufi, Dafina Lata, Ardiana Shala, Medijana Rrahmani, e të tjera.

Si një i ri në këtë profesion atëherë, e kisha marrë me shumë ngarkesë tërë procesin, pasi që edhe kisha të bashkëpunoja çdo të shtunë me një ikonë të artit në vendin tonë si Leze Qena. Por, Lezja si Lezja. Një zonjë e madhe, ku në praninë e saj askush nuk e ndiente veten të vogël. Të afronte që në çastin e parë, ta gjente pikën më të bukur të karakterit dhe tentonte ta vinte në pah, duke të bërë që në momentin kur e takon ta ndiesh veten sikur ajo të ka njohur tërë jetën, shkruan KOHA.