Kulturë

Mikullovci pas vdekjes së Qenës: Më latë të fundit, s’kam qare pa ardhur te ju

 

Artisti i famshëm shqiptar, Adem Mikullovci, ka dhënë ca deklarata prekëse pas vdekjes së artistes Leze Qena, në moshën 85 vjeçare.

“ELIZABETE- Më shkove edhe ti..! A të kujtohet Leze kur ndejtëm bashkë herën e fundit qesheshim me fatin që ne të dy mbetëm Mohikanët e fundit dhe pyeteshim se a thua cili nga ne do të shkon i pari te Xhevati: Unë thash:"Leze unë do të shkoj para teje"...Ti ma kape veshin dhe më bërtite:"Përkundrazi unë shkoj para teje, mua më ka grua e ty vetëm shok"..Dhe ja ! Ashtu edhe ndodhi Elizabett..”, ka shkruar Mikullovci sot në Facebook.