Kulturë

“Nëpër film” rikthehet në Kohavision

“Nëpër film” rikthehet në Kohavision
 

Emisioni që iu dedikohet adhuruesve të filmit do të rikthehet në skemën programore të KTV-së.

Së shpejti e diela mbrëma do të sjellë në ekran përmbledhjen e zhvillimeve në industrinë e filmit, si dhe materiale ekskluzive për realizimin e prodhimeve më të reja të kinematografisë shqiptare, duke i mbajtur adhuruesit e kinematografisë të informuar me ecurinë e projekteve të realizuara nga skenaristë, regjisorë e aktorë të njohur të skenës mbarëshqiptare.