Kulturë

Vlerësohen me çmimin ‘At Zef Pllumbi’ Vera Bekteshi dhe Belina Budini

Vlerësohen me çmimin ‘At Zef Pllumbi’ Vera Bekteshi dhe Belina Budini

Dekania e Fakultetit të Shkencave Humane, Edukimi dhe Arteve Liberale në UET Belina Budinit i është akorduar Çmimi “At Zef Pllumi” në Publicistikë për librin e saj të fundit “Ndikuesit/Influencers” si dhe shkrimatrja Vera Bekteshi në kategorinë “Memoralistikë” me librin “Vila me tre porta”.

Bashkia Lezhë” ka ndarë ditën e sotme çmimin kombëtar “At Zef Pllumi” për botimet më të mira në “Publicistikë”, “Memorialistikë” dhe “Monografi”. Pas 4 vitesh mungesë, bashkia u rikthye sërish me këtë çmim për të vlerësuar autorët më të mirë.