Kulturë

Margariti uron për postin e ministres homologen Dumoshi

Margariti uron për postin e ministres homologen Dumoshi
Foto: Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Homologia nga Republika e Shqipërisë, Elva Margariti, e ka uruar ministren Vlora Dumoshi për marrjen e pozitës për të udhëhequr Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

“Përshëndetje Ministre Dumoshi. Doja të përcillja urimet më të sinqerta për këtë sfidë të re e për rolin e rëndësishëm që ju kanë besuar! Jam e bindur që urat e komunikimit e përkushtimi për të lartësuar të bukurën shqiptare nuk do të na mungojnë!”, është urimi i ministres së Kulturës së Republikës së Shqipërisë, Elva Margariti.