Kulturë

Dikush i hapi llogari të rreme në Twitter Dumoshit dhe kumtoi se Kadareja ka vdekur, ministrja e demanton

Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore
Foto: Koha/Arkiv
 

Ministrja e re e Ministrisë së Kulturës, Vlora Dumoshi, e ka demantuar një lajm se kinse kjo e ka kumtuar në Twitter, se shkrimtari Ismail Kadale sot ka vdekur.

Vdekjen e tij e ka demantuar Dumoshi në një shkrim në Facebook, duke shtuar se ajo as s’ka llogari të hapur në Twitter, derisa, s’dihet kush ia ka hapur.