Kulturë

Lansohet trajleri i ri i “Fast and Furious 9”

 

Ky film ka gjithçka, përfshirë Helen Mirren, veturë me motorë rakete, avion me magnet si dhe John Cenan.

“Fast and Furious” ka qenë shumë çka gjatë afër 20 viteve të historisë së tij, por një gjë nuk është ndryshuar asnjëherë, dashuria për veturat, transmeton Koha.net.