Kulturë

Dy letra ekskluzive të Mit’hat Frashërit mbi krimet serbe në Shqipëri të botuara në gazetën franceze më 1921

Dy letra ekskluzive të Mit’hat Frashërit mbi krimet serbe në Shqipëri të botuara në gazetën franceze më 1921
 

“L’Ere Nouvelle” ka botuar, më 10 janar dhe 14 shkurt të 1921, dy letra ekskluzive të atdhetarit, shkrimtarit, diplomatit dhe politikanit shqiptar, z. Mit’hat Frashëri, i njohur ndryshe me pseudonimin e Lumo Skëndos, mbi tensionet serbo-shqiptare, të cilat, Aurenc Bebja, nëpërmjet Blogut “Dars (Klos), Mat – Albania”, i ka sjellë për publikun shqiptar:

Zoti drejtor,