Kulturë

Maksut Vezgishi dhe Jehona Shyti, përfaqësues të Kosovës në Bienalen e Venedikut

 

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka emëruar komisionerin dhe kuratorin për edicionin e 17-të të Bienales së Venedikut për Ekspozitën Ndërkombëtare të Arkitekturës për vitin 2020.

Jehona Shyti është emëruar komisionere e Pavijonit të Republikës së Kosovës për pjesëmarrje në Bienalen e Venedikut, që për këtë vit mbahet Ekspozita Ndërkombëtare e Arkitekturës, për të 17-tën herë me radhë.