Kulturë

Dhjetë lloje të rakisë dhe pasioni që nuk shuhet

Dhjetë lloje të rakisë dhe pasioni që nuk shuhet
 

Kushtrim Kajtazi është ndër ata zanatlinjtë që punën e kthen në pasion. E këto dyja bashkë në fitim. Një dije të moçme e të trashëguar për pjekjen e rakisë, e ka kthyer në biznes. Tash dhjetë vjet ka krijuar brend me dhjetë lloje të rakisë nën emrin “Borea”, shkruan sot Koha Ditore.

Rakinë që e piqte për vete e familje nisën ta blejnë fillimisht shokët e tij. Pastaj një rreth më i gjerë, duke u shtrirë ngadalë në gjithë Pejën. Më vonë pothuajse në gjithë Kosovën, e tash po negocion mundësitë që së paku dy lloje të rakisë së tij, ajo e ftonit dhe e arrës, ta kalojnë Oqeanin Atlantik.