Kulturë

Komunës së Prishtinës i kontestohen kriteret dhe përzgjedhja e përfituesve në kulturë

Komunës së Prishtinës i kontestohen kriteret dhe përzgjedhja e përfituesve në kulturë

Prishtinë, 25 dhjetor – Me një muaj vonesë, Komuna e Prishtinës ka publikuar listën e përfituesve të fazës së dytë të subvencioneve kulturore.

Megjithëse ishte paraparë që ajo të publikohej në fund të nëntorit, lista është publikuar në fund të dhjetorit pa një sqarim paraprak nga autoritetet komunale.