Kulturë

Publikohet një fotografi e gjyshërve të Dua Lipës dhe Rita Orës në vitet e ’60-ta

Publikohet një fotografi e gjyshërve të Dua Lipës dhe Rita Orës në vitet e ’60-ta

Është publikuar një fotografi e shkrepur në vitet e ’60-ta e në të cilën shihen bashkë gjyshërit e dy këngëtareve kosovare me famë botërore, Dua Lipa e Rita Ora.

Fotografia e publikuar nga babai i Dua Lipës, Dukagjini, tregon Seit Lipën dhe Besim Sahatçiun të ulur rreth një tavoline.