Kulturë

Studentët e pikturës u prezantuan në ekspozitë të përbashkët

 

Në muret e “Shtëpisë së Evropës” në kryeqytet, janë ekspozuar veprat e artistëve të rinj. “Unifikimi”, titullohet ekspozita e përbashkët e studentëve të pikturës.

Dymbëdhjetë artistët e rinj, për realizimin e këtyre veprave, janë inspiruar nga përjetimet personale dhe ndodhitë e përditshme, raporton “Express” i KTV-së.