Kulturë

Në teatrin “Dodona” u dha premiera e shfaqjes “Unë jam vetë grua”

Dilemat e rrëfimet shokuese janë pjesë e jetës së këtij personazhi.

Kishte arritur t’u bënte ballë persekutimeve të nazistëve, komunistëve dhe racisteve, por në demokraci ishte detyruar ta lëshonte Gjermaninë pas fyerjeve dhe kërcënimeve që i vinin për shkak të orientimit seksual.