Kulturë

“Poldark” për kontrabandën me armë

“Poldark” për kontrabandën me armë

Demelza zbulon se francezët po kontrabandojnë armë në Cornwall.

Ross është i vendosur të marrë hak ndaj Merceron dhe Hanson për inkuadrimin e Nedit. Caroline i vendos mënjanë pasiguritë e saj për të mbështetur betejën e Kittyit kundër Merceronit.