Kulturë

“Kush gjuan, i del fati” me aktorin e njohur

“Kush gjuan, i del fati” me aktorin e njohur
 

“E diela me Bekim Fehmiun” në KTV vazhdon prezantimin e filmave të aktorit të njohur. Këtë të diel, Bekim Fehmiu vjen në ekran në rolin e tij në filmin “Kush gjuan, i del fati”.

Tre kundërvajtës të rinj, Kristina, Mom dhe Jush, janë viktima të arsimimit të mangët e në konflikt të vazhdueshëm me ligjin. Kristina, e dashura e Jushit e lë dhe nis lidhjen me Momën.