Kulturë

Prishtina, qytet i lirë që duhet vizituar – sipas “TheRichest”

Prishtina, qytet i lirë që duhet vizituar – sipas “TheRichest”

Ueb-faqja e specializuar vlerësimin e pasurive të personave të famshëm, TheRichest.com, kësaj radhe ka sjellë një përmbledhje prej 10 qyteteve evropiane – më të shtrenjtat dhe më të lirat.

Në artikull thuhet se Evropa është një prej destinacioneve më të mira në botë për udhëtim, dhe edhe në qoshet më të errëta e më të thella në botë do të dinë për mrekullitë që kontinenti ka ruajtur për ne.