Kulturë

“Salloni” i Zgjim Terziqit me premierë evropiane në “Torino Film Festival”

“Salloni” i Zgjim Terziqit me premierë evropiane në “Torino Film Festival”

Filmi i shkurtër “Salloni” me regji të Zgjim Terziqit do të ketë premierën e tij evropiane këtë muaj më 23 nëntor në “Torino Film Festival”.

“Salloni” është pjesë e programit “All you need is short”, në edicionin e 37-të të Festivalit që nis me 22 nëntor dhe zgjat pesë ditë, shkruan sot “Koha Ditore”.