Kulturë

Të mërkurën në Prizren jepet premiera e shfaqjes “Mjeku i mirë”

 

Të mërkurën në Prizren në teatrin “Bekim Fehmiu” do të jepet premiera e shfaqjes “Mjeku i mirë”.

Sipas një njoftimi për media nga teatri, "Mjeku i Mirë" ("The Good Doctor") është një komedi, e shkruar nga dramaturgu dhe shkrimtari Neil Simon.