“Mos të përmendet shkaku i vdekjes” vazhdon serinë me Bekim Fehmiun

“Mos të përmendet shkaku i vdekjes” vazhdon serinë me Bekim Fehmiun

03 November 2019 11:05

“E diela me Bekim Fehmiun” në KTV vazhdon prezantimin e filmave të aktorit të njohur.

Këtë të diel, me fillim prej orës 20:00 Bekim Fehmiu vjen në ekran në rolin e tij në filmin “Mos të përmendet shkaku i vdekjes".

Filmi sjell rrëfimin e një bojaxhiu, i cili tenton t’i shpëtojë njerëzit nga vdekjet dhe pushkatimet masive të okupatorit në Serbinë e Luftës së Dytë Botërore.

Programi “E diela me Bekim Fehmiun” fuqizohet nga festivali "Mirëdita, Dobar dan".

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme