Kulturë

Festivali i Teatrove në Ferizaj me shtatë shfaqje nis edicionin e radhës

Festivali i Teatrove në Ferizaj me shtatë shfaqje nis edicionin e radhës

“Shumë zhurmë për asgjë” me regji nga Zana Hoxha, “Një letër e humbur” me regji nga Kushtrim Bekteshi, “Zona e pritjes” me regji nga Fatos Berisha, “UN Inspektori” me regji nga Erson Zymberi, “Erdhi Godoja” me regji nga Shkëlzen Berisha, “Ditë vere” me regji nga Naser Shatrolli dhe “Kanuni i gruas” me regji nga Arlinda Morina janë shfaqjet që do të paraqiten para publikut në Festivalin e Teatrove në Ferizaj.

Edicioni i sivjetmë i 49-ti me radhë do të fillojë sot (e hënë) dhe do të përfundojë më 26 tetor, shkruan sot “Koha Ditore”.