Kulturë

Muzeu organizon aktivitete për fëmijë në Ditët e Trashëgimisë Evropiane

 

Muzeu i Kosovës në kuadër të Ditëve të Trashëgimisë Evropiane ka organizuar aktivitete të ndryshme për fëmijë me moton “Art dhe Argëtim”.

Sipas drejtoreshës së Muzeut, Alisa Gojani-Berisha, qëllimi i aktiviteteve të tilla është hapja e institucioneve dhe komunikimi me publikun ndërsa si pikë kryesor duhet të jetë stimulimi i bashkëpunimit më komunitetin.