Kulturë

Në Galerinë Qahili sot hapet ekspozita “Realitete të zgjeruara”

Në Galerinë Qahili sot hapet ekspozita “Realitete të zgjeruara”
 

Sot në Galerinë Qahili hapet ekspozita “Realitete të zgjeruara” të Monika Kropshofer.

Arti i Monika Kropshofer është arti i dialogut ku fotografia dhe piktura, saktësia dhe shpërbërja, gërshetohen në kompozimet e saj.