Kulturë

Pjesëmarrje e gjerë në inaugurimin e ekspozitës “Prova” e Adrian Pacit në Tiranë

 

Ekspozita “Prova” e Adrian Pacit në Tiranë ka pasur pjesëmarrje të gjerë dhe shumë interes në hapjen e saj.

Ambasada e Italisë në Tiranë e cila e ka mbështetur këtë ekspozitë thekson se, “artisti është profesor pikture pranë Akademisë së Arteve të Bukura (NABA) në Milano dhe shquhet për aftësinë e tij për të rrëfyer histori dhe eksperienca edhe personale nëpërmjet krijimit të imazheve, videove, skulpturave dhe instalacioneve artistike.