Kulturë

Koncerti “Udhëtim nëpër botë” bashkon tre virtuozë shqiptarë në Kanada

Koncerti “Udhëtim nëpër botë” bashkon tre virtuozë shqiptarë në Kanada

Tiranë, 20 shtator - “Udhëtim nëpër botë” pas suksesit në Europë e Amerikë, do të vijë edhe për shqiptarët e Kanadasë.

Koncerti do të bëjë ndalesën e tij të parë në provincën e Ontarios, në Toronto më datën 22 shtator, në Ottawa më 24 shtator si dhe në Montreal (Quebec) më 25 shtator.