Kulturë

29 aksidente, mbi 900 gjoba të shqiptuara në 24 orët e fundit në Kosovë

Foto: Driton Paçarada / KD
 

29 aksidente kanë ndodhur në 24 orët e fundit në Kosovë.

Sipas statistikave të përgjithshme të Policisë, 16 aksidente ishin me lëndime dhe 13 pa të lënduar.