Kulturë

Rrugëtimi i shkrimit të gjuhës shqipe dhe Kongresi i Elbasanit përmes fotografisë

Rrugëtimi i shkrimit të gjuhës shqipe dhe Kongresi i Elbasanit përmes fotografisë

Tiranë, 10 shtator – Muzeu Historik Kombëtar çeli për publikun dje ekspozitën me titull “Kongresi i Arsimit Mbarëkombëtar Shqiptar”.

Kjo ekspozitë fotografike dhe dokumentare shpalos rrugëtimin e shkrimit të gjuhës shqipe, si dhe momente nga Kongresi i Elbasanit.