Kulturë

Rikthimi i Keanu Reeves për “Matrix 4”

Rikthimi i Keanu Reeves për “Matrix 4”

Keanu Reeves pritet që të kthehet në botën e “The Matrix”, teksa pjesa e katërt e këtij filmi tashmë është konfirmuar zyrtarisht. Lana Wachowski, që e krijoi franshizën e “The Matrix”, bashkë me motrën e saj, Lillyn, po ashtu do të kthehet si regjisore e pjesës së katërt, krahas me aktoren e kastës origjinale, Carrie-Ann Moss.

Kompania amerikane e filmit “Warner Bros” është munduar gjatë viteve të kaluara për ta gjetur një mënyrë për t’u kthyer në universin e “Matrixit”, zvarritja e çështjeve procedurale e kishte bërë të veten. Gjatë muajve të kaluar, studios i është krijuar mundësia për ta përshpejtuar këtë projekt, teksa Reeves ka lënë pas vetes një verë të suksesshme dhe teksa skenari i Wachowskit ka kurorëzuar gjithçka.