Kulturë

“Shpija e Agës” me traumat dhe jetën përtej dhimbjes

“Shpija e Agës” me traumat dhe jetën përtej dhimbjes

“Sukses i kinematografisë së Kosovës” ishte konsideruar nga Qendra Kinematografike e Kosovës, premiera e filmit “Shpija e Agës” në Karlovy Vary. Filmi hapi konkurrencën “East of the West” të edicionit të 54-të të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit të Karlovy Varyt në Çeki, që nisi më 28 qershor e përfundoi më 6 korrik.

Pas këtij rrugëtimi, “Shpija e Agës’ filmi i gjatë debutues i regjisores nga Kosova, Lendita Zeqiraj do të mundë të shikohet edhe nga publiku vendas. Për dy javë, duke filluar nga 20 gushti ai do të shfaqet në dy terminë në Cineplexx, shkruan sot “Koha Ditore”.