Kulturë

Festa e madhe në Rahovec vazhdon edhe sot

Festa e madhe në Rahovec vazhdon edhe sot
 

Festë e madhe dhe me mijëra pjesëmarrës po vazhdon në Rahovec, ku po mbahet Hardh Festi.

Kjo është dita e tretë dhe e fundit e Festes së Vjeljes së Rrushit Hardh Fest, ku nga ora 10:00, do të hapet panairi i rrushit, rakisë, verës dhe gastronimisë. Ndërsa, turistët do të kenë mundësi të përjetojnë udhëtimin me tren në pjesët më të bukura por edhe vjeljen e rrushit.