Kulturë

Humaniteti është jeta ime

Humaniteti është jeta ime

Bekim Guri lindi më 4 mars 1983, në Nikaj të Kaçanikut. Shkollën fillore e kreu në Nikaj dhe Biçec, kurse të mesmen në Kaçanik. Studimet i kreu në Akademinë e Arteve në Tiranë (2002-2006). Aktor në disa filma të gjatë dhe të shkurtër.

Ka luajtur në “Vdekja solemne” të Ilir Kabashit, “Amnistia” të Bujar Alimanit, “Not my day” nga Pether Thorwarth, film gjerman, prodhuar nga “Columbia Picture” i shfaqur në kinema gjermane, shkruan sot “Koha Ditore”.