Kulturë

Nis punimet Seminari i 15-të Mbarëkombëtar i Mësimit të Gjuhës Shqipe

Nis punimet Seminari i 15-të Mbarëkombëtar i Mësimit të Gjuhës Shqipe

Në organizim të përbashkët të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë, sot në Prizren nisi punimet Seminari i 15-të Mbarëkombëtar i Mësimit të Gjuhës Shqipe dhe Kulturës Shqiptare në Diasporë.

Në këtë seminar tradicional po marrin pjesë përfaqësues të Ministrisë së Arsimit të Kosovës dhe Shqipërisë, mësimdhënës që jetojnë e veprojnë në diasporë, të angazhuar në procesin e mësimit plotësues në gjuhën shqipe.