Kulturë

Birra Peja dhuron 70 bileta për Sunny Hill

Birra Peja dhuron 70 bileta për Sunny Hill
Artikull i sponzorizuar
 

Përmes një loje shpërblyese ku shishe të Birra Peja do të fshihen në vende të caktuara nëpër 7 qendrat kryesore të vendit, prodhuesi i birrës më të famshme shqiptare do të dhurojë 70 bileta falas për festivalin e muzikës Sunny Hill , që do të mbahet gjatë muajit gusht në parkun e Gërmisë, në Prishtinë.

Peja, Gjakova, Prizreni, Mitrovica, Prishtina, Gjilani dhe Ferizaj do të jenë qendrat ku do të fshihen 35 shishe boshe të Birrës Peja e që brenda do të kenë një letër me numrin identifikues. Secili shishe kur të gjendet i dhuron gjetësit 2 bileta.