Kulturë

Pasioni i turneve të Bob Dylanit në objektivin e Scorseses

Pasioni i turneve të Bob Dylanit në objektivin e Scorseses

“Jeta nuk ka të bëjë me gjetjen e vetes apo gjetjen e diçkaje”, ka thënë Bob Dylani. 

“Ka të bëjë me krijimin e vetvetes”. Në moshën 78-vjeçare, muzikanti kalon në një fazë tjetër të vetëkrijimit me filmin intrigues, magjepsës, hutues e herë-herë irritues për të, nën regji të Martin Scorseses – që i bie të thuhet se Scorsese ka mbikëqyrur redaktimin kuratorial të materialit arkivor të filmit dhe faktikisht ka bashkëpunuar me Dylanin në një tjetër akt të vetëformësimit artistik, shkruan sot Koha Ditore.