Kulturë

Oferta e botuesve rrit edhe numrin e vizitorëve në Panair

Oferta e botuesve rrit edhe numrin e vizitorëve në Panair

Në ditën e dytë të Panairit të Librit fluksi i vizitorëve del të jetë goxha i lartë. Pasditja krijon tollovi sidomos në korridoret hyrëse të kësaj ngjarjeje.

Vizitorët mund të ndahen në dy kategori. Ata që dalin nga ekspozita e librit mund të shihen me qese në dorë, dhe asi që vetëm kanë vizituar shtandet. Të parët në shumicën e rasteve janë të përgatitur paraprakisht se çfarë do të blejnë, transmeton Koha Ditore.