Kulturë

“Aladdini” i shpëtuar nga efektet speciale

“Aladdini” i shpëtuar nga efektet speciale

Shpatat janë nxjerrë për “Aladdinin” e kompanisë “Disney”, në sfondin e pëlqimit të kamotshëm të versionit origjinal (aq më shumë Xhindit të Robin Williamsit) dhe shpalosjes fillimisht të dështuar të Will Smithit si pasues i tij, që e bënte të dukej si person i çuditshëm lëkurëkaltër e gjysmëlakuriq. 

Regjisori dhe bashkëskenaristi Guy Ritchie zor se do të mundë të cilësohet sinonim i cilësisë, pas dështimeve me “The Man from UNCLE” dhe “King Arthur: Legend of the Sword”.