Kulturë

Gashi: Me Vuçiqin e Daçiqin, Thaçin, Veselin e Haradinajn s’ka ndryshim të teksteve të historisë

Gashi: Me Vuçiqin e Daçiqin, Thaçin, Veselin e Haradinajn s’ka ndryshim të teksteve të historisë
 

Autori Shkelzen Gashi, ka promovuar librin e tij “Historia e Kosovës në tekstet e historisë së Kosovës, Shqipërisë, Serbisë, Malit të Zi dhe Maqedonisë”, në ditën e katër të festivalit “Mirëdita Dobar dan” që po mbahet në Beograd.

Ai ka thënë se, pa ndërrim të klasave politike nuk mund të priten ndryshime të teksteve të historisë, as në Kosovë e as në Serbi.