Kulturë

“Sfinga e Gjallë” për vrasjet e drejtësinë e harruar jepet premierë në TKK

“Sfinga e Gjallë” për vrasjet e drejtësinë e harruar jepet premierë në TKK

Vrasja është fjala kyçe rreth së cilës zhvillohet çdo diskutim.

Në skenë dhe jashtë saj sulmohet me fjalë dhe armë, ndërsa vazhdimisht sinjalizohen vrasje dhe kërcime. Rreziku orientohet më shumë tek armiku i brendshëm sesa ai i jashtëm, derisa vihen në pah përplasjet e vrasjet misterioze të njohura si “vrasje politike”, që ndodhën në dekadën e parë të pasluftës, transmeton emisioni Express në KTV.