Kulturë

“Tango” për dalje nga izolimi

 

Duke qenë të paplotësuara në jetë, ato kanë dilema se kah të drejtohen për të dalë nga izolimi.

Me tekst të Albana Mujës dhe regji të Ekrem Sopit, drama “Tango”, e cila u dha premierë në teatrin “Dodona”, shpërfaq përpjekjen e dy grave të ikin nga shoqëria që i shtyp, transmeton emisioni Express në KTV.