Kulturë

Kritikohet ashpër paraqitja skenike e Jonida Maliqit në Eurovision

Kritikohet ashpër paraqitja skenike e Jonida Maliqit në Eurovision
 

Pak ditë na ndajnë nga Eurovisioni, ku Shqipëria do të përfaqësohet nga këngëtarja Jonida Maliqi. Ajo ndodhet prej disa ditësh në Tel Aviv, ku ka bërë dhe provën e parë.

Këngëtarja ka dhënë një performancë të shkëlqyer. Ajo ka zbuluar dhe veshjen tepër të veçantë, të përbërë nga elemente të traditës shqiptare.