Kulturë

“Notre Dame” midis dramës dhe solidaritetit

“Notre Dame” midis dramës dhe solidaritetit
 

Shtëpia e Zotit e banesë e njerëzve, është sall një perceptim a shpjegim që i bëhet. Ndjesitë për ata që e kanë vizituar janë të ndryshme, siç janë edhe të atyre që e panë duke e kapluar zjarri e duke rënë kulla midis saj.

Katedralja e Parisit, “Notre Dame” ka kohë që i ka tejkaluar kufijtë lokalë e shtetërorë, shkruan sot “Koha Ditore”.