Kulturë

“FerFilm”, me projekte filmike në pesë kategori

“FerFilm”, me projekte filmike në pesë kategori
 

Për pesë net, Festivali Ndërkombëtar i Filmit në Ferizaj, do të shfaqë projekte filmike në kuadër të edicionit të shtatë.

Filma të zhanrit eksperimental, animacion dhe dokumentarë do të garojnë për katër çmimet kryesore të “FerFilm Fest-it”, transmeton emisioni Express në KTV.