Kulturë

Kiosku i shtëpisë botuese “Rilindja” në Preshevë shpallet simbol i gazetarisë

 

Komuna e Preshevës e ka shpallur kioskun e shtëpisë botuese "Rilindja" simbol të gazetarisë dhe informimit të së kaluarës së Luginës së Preshevës.

Kiosku është vendosur në oborrin e Shtëpisë së Kulturës "Abdullah Krashnica" në Preshevë dhe do të jetë në dispozicion të vizitorëve.