Kulturë

Filarmonia bashkë me “Chopin Piano Fest” për koncert shumëdimensional

Edicioni i tetë i festivalit “Chopin Piano Fest” do të përmbyllet me koncertin që organizohet në bashkëpunim me Filarmoninë e Kosovës.

Pianistët Johannes Pirto nga Finlanda dhe Shkëlzen Baftiari nga Maqedonia do të jenë dy solistët e mbrëmjes. Do të udhëhiqen nga dirigjenti japonez Toshio Yanagisawa tash e një dekadë dirigjent permanent i orkestrës, shkruan sot “Koha Ditore”.