Kulturë

Hapet ekspozita “Të jetosh me kujtimet e të pagjeturve” në ambientet e Kuvendit të Kosovës

Foto: Alban Bujari / Koha
 

Në Kuvendin e Kosovës është hapur ekspozita “Të jetosh me kujtimet e të pagjeturve”, me rrëfime të familjarëve të të pagjeturve, fotografi të Atdhe Mullës dhe të kuruar nga artistja dhe arkitektja Eliza Hoxha.

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, në fjalën e tij para të pranishmëve, tha se në 20 vjetët e lirisë dhe 11 vjetët e shtetësisë, Kosova ka pasur gëzimet dhe hidhërimet e saj.