Kulturë

Kërkohet që burgu i Prishtinës të shndërrohet në muze

 

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione në mbledhjen e sotme ka diskutuar dhe ka marrë vendim që të bëjë kërkesë që burgu i Prishtinës të shndërrohet në muze.

Kryetarja e këtij komisioni Duda Balje, tha se duhet të ruhet historia e atij burgu, duke përmendur se në atë burg ka qenë edhe Adem Demaçi e shumë veprimtarë të tjerë.