Kulturë

Politika, skandalet dhe kinemaja amerikane

 

Nuk është befasi që Hollywoodi dhe administrata aktuale e Trumpit nuk pajtohen fare. Kjo e vërtetë ka nxjerrë së fundmi tre filma që përshkruajnë periudha të ndryshme politike, që drejtpërdrejt dhe në mënyrë të tërthortë e kritikojnë presidentin. 

Edhe kur kandidatët u larguan nga blloqet fillestare në fushatë për zgjedhjet presidenciale të vitit 2016, Hollywoodi u pozicionua kundër Donald Trumpit.