Kulturë

Objekti i Ministrisë së Kulturës inaugurohet në Prizren nga Veseli dhe Gashi, mungoi Haskuka

Objekti i Ministrisë së Kulturës inaugurohet në Prizren nga Veseli dhe Gashi, mungoi Haskuka
 

Inspektorati i Trashëgimisë Kulturore dhe një pjesë e rëndësishme e Ministrisë së Kulturës do të jenë të vendosura tashmë në objektin e ish- rektoratit të Universitetit të Prizrenit.

Ministri i Kulturës, Kujtim Gashi, e ka konsideruar festë për qytetin e Prizrenit inaugurimin e objektit në të cilën janë bartur disa pjesë të rëndësishme të ministrisë, ndërsa meritat për këtë akt ia ka dedikuar kryeparlamentarit Kadri Veseli, raporton “Express” i KTV-së.