Kulturë

Homazh poetik për poetin nga Ulqini, Basri Çapriqi

Homazh poetik për poetin nga Ulqini, Basri Çapriqi

Lirika e pastër dhe imagjinata e bujshme ishin veçanti në vargun e poezive të profesorit të stilistikës Basri Çapriqi, i cili vdiq një vit më parë.

Ai iku për të në lënë veprat e tij që t’i kujtojmë dhe lexojmë duke na bindur se vargjet e krijuara nga dora e vet ishin të rralla në letërsinë bashkëkohore shqipe, raporton “Express” i KTV-së.